סדנת לחם מחמצת/ סדנת לחמי מחמצת
אם תכננתם כבר הרבה זמן להכין לחמי מחמצת ולא ידעתם איך מתחילים,
אם רציתם שללחם שלכם יהיה טעם אחר,
אם גם אתם לא יודעים איך לקרוא את המרכיבים שמופיעים על השקית של הלחם, ואם גם אתם לא רוצים חומרים משמרים, סוכרים ומתפיחים שונים בלחם שאתם אוכלים אז, הסדנה הזאת היא עבורכם.
סדנת לחמי מחמצת מיועדת לכל מי שמעולם לא אפה או לאלה המעוניינים לשדרג משמעותית את הלחם הביתי שלהם...
הסדנה כוללת הדגמות (שאותם אתם מבצעים בפועל) ומיועדת לעד 8 משתתפים על מנת שכל אחד ואחת יקבלו את מלוא תשומת הלב וילמדו היטב את התהליך.
מה תקבלו ממני בסדנת לחמי מחמצת?
- "התמכרות" מלאה ללחמי מחמצת... (מכאן אין דרך חזרה)
- הכרת קמחים שונים ודגשים לגבי שיטות העבודה שלהם
- בראנץ' (כי אי אפשר לאפות על בטן ריקה) עם מגוון לחמי מחמצת, גבינות משובחות, אנטיפסטי ועוד..
- גור מחמצת הביתה שאיתו כבר אפשר להתחיל לאפות לחמים
- כיכר לחם אחת שנאפה בעת הסדנה (קמח לבן/ כפרי)
- בצק לכיכר נוספת (קמח לבן/ כפרי) שהכנתם בסדנה לאפייה בבית (שיעורי בית)
- הסברים מפורטים על:
מדוע עדיף לאפות לחמי מחמצת? (מבחינה בריאותית)
מדוע כדאי להכין לחמים לבד בבית ולא לקנות בסופר?
תלמדו איך מכינים לחם מעולה, בלי מיקסר, אלא רק בשתי ידיים
הסברים והדגמות על שיטת העבודה עם מחמצת (איך משלושה מרכיבים סך
הכל עושים פלאים)
מתי ואיך מוסיפים תוספות ללחם
הסבר על עיצוב כיכר לחם, שיטות חריצה ואפייה נכונה
המשך ליווי מקצועי לאחר הסדנה, לכל שאלה/ התייעצות בוואטסאפ/ בשיחה
אורך סדנת לחם מחמצת הינה כ 5-6 שעות.
יש לתאם מראש את מועד הסדנה.
במידה והינכם מעוניינים בפעילות חוויתית מגבשת וטעימה עבור הארגון שלכם - קיימת סדנה חוויתית קצרה, אנא צרו קשר על מנת לקבל את תכני הסדנה.