סדנת פוקאצ'ות ממחמצת

אם גם אתם מאלה שאוהבים ללכת למסעדות איכותיות בגלל הפוקאצ'ה של מנת הפתיחה, אז הסדנה הזאת היא בדיוק עבורכם!

הסדנה מיועדת לאלה שאוהבים לאכול פוקאצ'ות, חולמים עליה בלילה, ומחכים כל פעם מחדש למפגש הבא איתה כי בתכל'ס, אין דבר יותר כיפי מאשר לאכול פוקאצ'ה שמתמסרת לכל ביס שלך..


הסדנה כוללת הדגמות (שאותם אתם מבצעים בפועל) ומיועדת לעד 8 משתתפים על מנת שכל אחד ואחת יקבלו את מלוא תשומת הלב וילמדו היטב את התהליך.

מה תקבלו ממני בסדנה?

        מה זה הדבר הזה מחמצת? איך מכינים אותה ואיך מגדלים אותה?
        מדוע עדיף לאפות רק עם מחמצת (מבחינה בריאותית)
        הסברים והדגמות על שיטת העבודה עם מחמצת (איך משלושה מרכיבים סך 
             הכל עושים פלאים) וכן פוקאצ'ה טובה, זה בהחלט פלא

        מאיזה קמח מומלץ להכין פוקאצ'ות
        מה טריק הקסם הסודי לפוקאצ'ה כזאת, שכל מי שתכינו לו אותה, לא יפסיק
             לדבר עליה

        גור מחמצת הביתה שאיתו כבר אפשר להתחיל לאפות פוקאצ'ות/ לחמים
        פוקאצ'ה אחת שנאפה בעת הסדנה
        בצק לפוקאצ'ות נוספות שהכנתם בסדנה לאפייה בבית (שיעורי בית)

במהלך הסדנה יוגש כיבוד קל        


אורך הסדנה כ 3 שעות.

יש לתאם מראש את מועד הסדנה.

סדנת פוקאצ'ות ממחמצת
Coi בניית אתרים
דף הבית טלפון פייסבוק